Ilotulitteiden jälleenmyynti

Tuotevalikoimaamme kuuluu sekä kuluttaja- että ammattikäyttöön tarkoitettuja ilotulitteita, ilotulitelajitelmia ja pyroteknisiä tehosteita. Lisäksi myymme ja vuokraamme laitteita tehosteisiin, joihin ei tarvita pyroteknistä lupaa, kuten konfetit ja lumisade.

Ilotulitevalikoima

Tuotevalikoimaamme kuuluu noin 400 erilaista, TUKES- ja CE-hyväksyttyä ilotulitetta ja ilotulitelajitelmapakkausta. Kuluttajakäyttöön tarkoitetut ilotulitteet on valittu kaikkiin hintaluokkiin erityisen tarkasti, jotta ne olisivat turvallisia ja helppoja käyttää sekä toiminnoiltaan ja efekteiltään näyttäviä.

Tutustu valikoimaan

Ilotulitteiden jälleenmyyjille

Palvelemme kauppaketjuja ja jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Tarjoamme erinomaisen valikoiman ilotulitteita ja ilotulitelajitelmia, joista on koostettavissa oman näköisenne ja juuri sellainen valikoima, jonka haluatte.

Tarjoamme jällenmyyjillemme valmiita markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja ja tukea. Ota yhteysaluemyyntipäälliköihimme, heiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon ja tuen. Tutustu myös ilotulitteidenvähittäismyynnin viranomaisvaatimuksiin.

Haluan lisätietoja ilotulitteista

Suomen Ilotulitus Oy | 019 388 533 | myynti@ilotulitus.fi

Facebook-icon Twitter-icon LinkedIn-icon Flickr-icon Instagram-icon Youtube-icon Vimeo-icon