Ilotulitusnäytökset ja pyrotekniikka

Toteutamme ilotulitusnäytöksiä ja tehostetekniikkaa yritysten ja yhteisöjen asiakastapahtumissa, tuotelanseeraus- ja esittelytilaisuuksissa, yritysten ja yksityishenkilöiden syntymäpäivillä, hääjuhlissa, kesän festivaaleilla, konserteissa sekä erilaisissa elokuva- ja televisiotuotannoissa.

Yrityksille ja tapahtumajärjestäjille

Olemme toteuttaneet vuosittain noin 500 näytöstä erilaisiin tapahtumiin festareista yritysjuhliin. Valittavana on valmiista paketeista uniikkeihin esityspaikkaa ja tapahtumaa tukeviin ilotulituksiin ja tehosteratkaisuihin.

Valikoimiimme kuuluvat perinteiset juhlailotulitukset, musiikki-ilotulitukset eli pyromusikaalit, vesi-ilotulitukset, päiväilotulitukset värisavuin ja rytmitetyin ääniefektein, turvalliset kattoilotulitulitukset kaupunkioloihin sekä sisäilotulitukset, joihin voi sisältyä välähdyksiä, kipinäpatsaita, vaijeriraketteja, värimiinoja, tulta, lumisadetta ja vaikka saippuakuplia.

Lavoille, kiertueille, teatteri- ja tv-tuotantoihin voimme tarjota edellä mainittujen sisäilotulitustehosteiden lisäksi erikoistehostemateriaaleja luodiniskemistä bensapommeihin. Käytössämme on mm. digitaalilaukaisulaitteet ja kaasuliekkijärjestelmät, jotka on mahdollista synkronoida aikakoodilla musiikkiin.

Vuokraamme myös kalustoa, johon ei tarvita pyroteknistä lupaa kuten hiilidioksidisuihkut ja konfettikoneet.

Lue lisää näytöksistä: ilotulitus.fi

Yksityisille

Sesonkiaikoina myymme ilotulitteita kuluttajille ainoastaan jälleenmyyjien kautta.Mikäli haluat järjestää oman ilotulituksen häihin, syntymäpäiville tai muuhun juhlaan, on se mahdollista joko niin, että hankit siihen luvan oman paikkakuntasi palolaitokselta tai siten, että tilaat meiltä valmiin ilotulitusnäytöksen. Valmiita paketteja ja valinnanvaraa on runsaasti!

Katso oman pelastuslaitoksesi yhteystiedot Lue lisää näytöksistä: ilotulitus.fi

Haluan lisätietoja ilotulitteista

Suomen Ilotulitus Oy | 019 388 533 | myynti@ilotulitus.fi

Facebook-icon Twitter-icon LinkedIn-icon Flickr-icon Instagram-icon Youtube-icon Vimeo-icon