Luotettava kotimainen ilotulitteiden valmistaja – aina vuodesta 1948

Suomen Ilotulitus Oy on johtava ilotulitteiden ja tehosteräjähteiden maahantuoja ja tukkukauppias, ilotulitusnäytösten järjestäjä sekä Pohjoismaiden ainoa ilotulitteiden valmistaja.

Nykyinen Suomen Ilotulitus Oy syntyi vuonna 2010, kun Lohjan Ilotulitus Oy - Tähtiraketti, Pyrostar Oy ja Ilotulitus Oy yhdistivät liiketoimintansa. Vuonna 2015 suureen ilotulitusperheeseen liittyi vielä Tulitemestarit Oy.

Suomen laajin valikoima ilotulitteita

Tuotevalikoimamme sisältää laajasti CE hyväksyttyjä ilotulitteita, joita myydään ympärivuotisesti sekä kuluttajatuoteina kausiluontoisesti.

Ilotulitteiden kuluttajamyynti tapahtuu pääasiassa vähittäiskauppojen ja sesonkijälleenmyyjien kautta.

Ilotulitusnäytöksiä suuriin ja pieniin tilaisuuksiin

Ilotulitusnäytöksiä järjestetään julkisten tapahtumien lisäksi myös yksityistilaisuuksiin kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin ja muihin suuriin juhlatilaisuuksiin.

Vuosittain Suomen Ilotulitus Oy toteuttaa noin 500 ilotulitusnäytöstä ja pyroteknistä tehostekokonaisuutta yritys- ja yleisötapahtumiin, festivaaleille ja konsertteihin sekä avajaisiin ja uuden vuoden vastaanottajaisiin. Suomen lisäksi ilotulitusnäytöksiä on järjestetty Ruotsissa, Dubaissa, Baltian maissa, Venäjällä ja Kiinassa.

Suomen Ilotulitus Oy on kouluttanut vuosien mittaan satoja näytösampujia, ja ampujakoulutusta järjestetään edelleen

Ilotulitusnäytösten kirkkaimmat tähdet

Vuosittain järjestettävästä ilotulitusnäytöskilpailusta Suomen Ilotulitus Oy on kerännyt 12 Suomen mestaruutta. Useimmat näytökset toteutetaan digitaalisilla laukaisulaitteilla, jotka antavat laukaisukäskyt valmiille ilotulituskentälle. Näin taivaalla aukeavat huikeat näkymät voidaan sovittaa saumattomasti musiikkiin. Katso lisää näytös ja tehostetoiminnastamme ilotulitus.fi-sivustolta.

Yhteystiedot

Ilotulitusnäytösten myynti

puh. +358 50 5417890

Toimitukset

puh. +358 19 388 522

Tilaukset ja laskutus

puh. +358 19 388533

Ilotulitusnäytösten laskutus

puh. +358 400 458527

Reskontra

puh. +358 9 2746640

Haluan lisätietoja ilotulitteista

Suomen Ilotulitus Oy | 019 388 533 | myynti@ilotulitus.fi

Facebook-icon Twitter-icon LinkedIn-icon Flickr-icon Instagram-icon Youtube-icon Vimeo-icon